Dagligt

Hej igen,
Sitter här och väntar till denna helg ska komma för jag jobbar ju som vanligt men tycker ändå om helgen för det är helg.
Får se om jag kan hitta på något med barnen så dom får utlopp för sina energier för det har dom mycket av.Har nästan fått i hop min hemsida och det är ju tack vare en vän som ställt upp mycket med sin kunskap och fritid: Gå gärna in och titta in på den www.ljusetsrike.se.
Ha de så bra

Nu händer det grejor

Satt här i mörkret och känner mitt ute i havet lugnt och stilla kanske för stilla. Ser inga vågor som ska skicka i väg mig till okända mål men vet att snart kommer dom. I bland blir väntan lite en frustrerad kyla att leva i men snart kommer den där vågen att ge mig kraft till härlighetens tecken. Det är svårt att få saker att bli bekräftade i vår väg men vi vet vi bara vet.

Ljusets barn

När ljusets änglar sänder ner våra barn från skyn så glömmer vi gammla själar vart vi kommer ifrån.När nerstigningen är klar för ljusetssjälar börjar genast en förändring på jorden med en laddad energi som förändrar allt i vår väg.
glöm inte vart vi kommer ifrån det betyder mycket för vår jord.

Dikter och Poesi

När du står där och blickar över horisonten och känner en längtan från ditt hem vet du att med teknikens hjälp är det inte långt hem.


När solen skiner så rött i horisonten vill man återleva dagens sken av glädje och lycka.

RSS 2.0