Ett snällt mejl till mig

Hej Niclas Att du nöjer dig med surrogat då det finns en direkt kanal till källan. Gud allhärskaren, skaparen av både universum och dig är en mycket starkare kanal än den mörka andevärlden som du som medium har kontakt med. Ha inte med de dödas andar att göra står det i Moseböckerna. Staka varningar finns för de kanaler du använder. Du blir en lekboll i deras nät bara tiden verkat för detta. Räddning, finns från nyfikenhet på andevärlden (det är den ONDA du har kontakt med)Men det finns hopp för din själs räddning i Jesus Kristus. Han som dog på ett kors för 2000 år sedan, med sin egen kropp som betalning löste han ut dig och den skuld du och jag har till universiums Herre, Gud Fades själv. I ingen annan fins räddning än i Jesus. Ber just nu 090428 19:50 att Herren ska omskaka, omtumla dig för att påtagligt visa dig att den väg du går på lutar brant neråt, mot fördärvet och slutar hos fördärvets man, djävulen. Vänd om och hoppets Gud står redan där för att ta dig i sin famn, fär att låte dig uppleva han välsignelse och kraft från den eviga seger han vann på Golgata kulle. Bless från Kurt


Detta kom till mig och då undrar man hur det är ställt med relioner och om det är sanningsenligt.
Denna person påstår att man har kontakt med en god gud som vill sprida onda krafter och att han ska  be sin gud att lägga onda krafter på mig som person , då undrar jag om alla kristna ber åt sin gud för att straffa andra människor på denna jord.
Jag börjar undra om denna person har djupa problem med sin gud eller sig själv.

Kan detta bli något

Att få reda på att om ni startar ett forum där ni lever och bor så kommer det att bli en annstormning av sökande personer i er omgivning.
Nu står vi för ett stort beslut att starta en knutpunkt åt sökande hemma i vårt hus.
Hur ska då detta gå till jo vi låter alla komma hit en dag i veckan för att hålla kurser och lära alla som kommer  hit att se världen i annan vinkel.
Detta hoppas vi komma igång med innan sommaren om vi nu hinner att renovera hela lokalen som vi vill ha den för ni ska trivas.

Jag och Du

Jag ser alla dina dåliga sidor för att du ska vända dina ord.
Jag ser dina bra sidor för att du ska komma vidare i ditt liv.
Jag bär fram dina brister så du kan gå fram på ditt livs trappa.
Jag är ingen universiell nyckel men jag kan allt i ditt liv.
Det är bara du som kan din egen stig att gå men jag visar var det finns gropar att falla in ändå faller du i.
Du måste lära dig att lyssna och höra att du är din egen jägare som söker föda för att lära dig leva.
Att leva är i sig en konst men att lära sina misstag är att vara unik på sitt eget sätt.
Om man snubblar och slår sig, det gör vi alla men att lära sig när smärtan kommer och att få den att inte smärta är i sig en unik egenskap att lära.
Jag säger ta inte den lättaste vägen för att den är snabbast för då värker din själ ändå tag du den väg som du tyckte skulle gå lättast och vad hände du ramlade ännu hårdare än vanligt.
Livets gång är inte lätt varför skulle det vara de då lär man sig inte efter sina egna misstag.
Då får man oftast att den där har ju aldrig några problem, om det nu skulle vara att dom inte han några motgångar så ska du ha helt klart för dig att den personen är imte berikat med de du har den personen fattas något och hur trevligt är det att fattas ett halvt hjärta.
1. Du kan inte ägas av någon du tar alltid dina beslut hur ont det än gör
2. Det är alltid du som styr din egen båt jag är bara ditt sjökort men det finns alltid andra båtar som gått till botten framför dig.
3. Jag säjer ta höger du tar vänster och går på grund vad har du lärt dig av de.
4. Ta alltid det håll som din magkänsla siger då kommer du aldrig gå på gund.
5. Jag är aldrig mer än dig för vi är lika den ända skilldnaden är att jag kan lutsa dig åt de rätta hållet för att visa din väg.
6. Livet  är som en bok men du styr den på ditt eget sätt. 

Vad är vad

När jag satt i bilen på tidnings rundan ringde telefonen.Det var en nattuggla som ville berätta att pendeln var ett spår av jag vill flytta den konstruktivt alltså ett medvetet rörelse mönster eller att man fantiserar fram materia till rörelse.Vad är då fantasi , för jag tror inte att det finns någon fantasi av den anledningen är att det vi skapar blir matrealistiskt tex. någon får en tanke och skriver en bok som sen blir en film då blir det för mig matrealistiskt .Alltså finns inte fantasi eller tanken är den oerhörd dolda kraft som gör att psykologiska faktorer kan ändra på biologiska strukturer. Tanken kan flöda fritt som hos ett barn. De testar alla sina gränser, möjligheter om vad det vill och kan. Det är i vår tanke vi kan göra det förbjudna och leva i det otroligt överflödiga. En vanlig tanke hos människor idag är att vinna pengar på spel. I fantasin mår vi bra och har ett överflöd av materiella värden. Vi får möjligheter att resa runt till olika länder på jorden. Känna hur det känns att gå på lyxrestaurang och köra en häftig sportbil. Vi drömmer om allt vi skulle köpa oss när vi sitter hemma i soffan och låter det stanna där. Istället för att använda den energin som den tillgång den är när den väcker så mycket själsliga egenskaper som glädje, nyfikenhet, upptäckaranda och kreativitet.
Människor säger att de har brist på fantasi men glömmer att dessa drömmar är just tanke. Andra människor drömmer om hur de ska leva när de hittar den rätta partnern, drömjobbet utan att förstå att det är en del av tanken.

Även de gånger du är orolig för olika saker du har framför dig och målar upp bilder i ditt inre för hur det ska gå innan du ens står inför situationen använder också din tanke.

Tyvärr är det så att vi glömmer att tanken är en kraft som är mycket stark för att nå olika mål i livet. När vi använder den praktiskt som ett instrument då kallar vi den för ett finare ord, vi visualiserar. Vi kan också kalla den mental träning.

Den kraft som finns i din tanke oavsett vad den innehåller så är det viktigt att veta att den är en stor del av din vardag. Vad är tanken. En inre bild av något som ännu inte blivit verkligt för de fysiska sinnena. När du planerar din mat innan du ens har inköpt rå varor och lagat den så kommer du att få bildglimtar av kastruller med maten i redan när du börjar planera den. När du står och lagar din mat så har du redan i din fantasi sett ditt dukade bord med porslinet du känner igen och även hur det ser ut runt dig när du och din familj äter om du har någon.

Tanken är den obegränsade delen av dig själv. Skulle du inte uppleva det så är det kanske dags att börja bli medveten om vilka tankar och bilder du egentligen har. Vi har så lätt att förvänta oss att de vi ska se genom våra bilder är detsamma som andra människor ser. Ibland kan vi få gemensamma bilder men vi skapar hela tiden våra egna efter vår egen erfarenhet.

När du lär dig förstå hur du kan använda tanken och bildens kraft för att skapa energifokusering på det du verkligen vill ha och det som är viktigt för dig då kan du börja använda dig av olika visualiseringsövningar. I kapitlet om chakrana har du en sådan övning där du ska tanken fram färger i olika rum. Om du lever i ett mönster som säger dig att du inte duger något till så kommer du att väva in bilder i ditt medvetande som aktiverar ett energifokus så att det kan bli väldigt svårt att bryta det mönstret hos dig själv. .

Samma sak är det när du om du vill kommunicera med djur. De är väldigt mottagliga för bilder som skickas eftersom vi alltid registrerar energin som finns i den information vi tar emot av varandra oavsett om det är ord eller bilder. När jag hör talas om människor som säger att djuren skulle vara ledsna för att ingen längre leker med dem så finns det i mina öron igen grund för en sådan djurpratare. Djuren fungerar som barn de lever i nuet. De känslor som skulle uttryckas genom djuren är de projiceringar som de fått ifrån människor. De mönster människan omedvetet vill få dem att leva i. En sådan djurpratare har antagligen problem med sin egen ensamhet eller annat.

Djur är kärlekvarelser precis som barn om vi låter dem vara i det. Djur läker människor precis på samma sätt som barn läker vuxna! Tyvärr ofta!

En gång när jag var på en större djurpark där de hade delfiner så upptäckt jag att jag tyckte synd om delfinerna som fick simma runt med människor hela dagarna. Idag vet jag att det var mitt eget som speglades i delfinen. Dom var och är troligtvis helt nöjd med sin tillvaro. Men det var första gången jag medvetet använde mig utav bildprojicering på djur. Jag stod ca 2 meter ifrån delfinen som simma sin runda i bassängen. Jag kände hur jag fick energikontakt med delfinen. Ungefär som när du lägger handen på någon i frigörande beröring/body harmony men känslan av kontakt går igenom hela kroppen. Sedan såg jag genom en inre bild hur delfinen kom emot mig, Jag uppfylldes av en enorm kärlek till den. Plötsligt vände den tvärt och började gå emot mig.

Har du djur där hemma så ska du absolut prova den här metoden att tänka bilder. Det kan du prova med människor också. Jag vill varna för att göra negativa bilder. Eller bilder som ställer krav. Dåliga bilder som kommer ifrån hat, oförlåtelse, ilska kommer inte ifrån energi som vidgar energin. Det kommer ifrån dina mänskliga mönster och oförrätter och kommer inte att skapa någon själsdialog. Det finns ingen kraft i de bilderna som är utåtriktade eftersom den kommer ifrån de energitrådarna som befinner sig i en gränd. När du skapar bilder ifrån ditt hjärta finns inga gränder eftersom du får kontakt med så oändligt många fler energitrådar. Dåliga bilder som skapas för att skada eller skapa obalanser kommer endast att göra din egen medvetandevärld fortsatt liten. De skapas ju genom en trångsynthet du fastnat i.

För att skapa kraft genom din fantasi så ska du skapa dig bilder som kommer ifrån de många tusentals frekvensernas energitrådar. Låt din själ få visa dig vägen börja med att skapa positiva tankar, känslor och handlingar ifrån dig själv. Tag dig en stund varje dag där du kan använda dig av tankeenergin på ett fokuserat sätt .När du medvetet skapar dig bilder använda då tankar om dig själv och andra som du egentligen känner att du inte tror på. Om du inte tycker om ditt utseende så kan du lära dig själv att du är vacker. När du upprepar detta tills du själv tror på det så kommer varenda energitråd inom dig som innehåller energin som finns i vacker att dras till dig och komma in i ditt liv.

När du ser dig själv och dina känslor se inte hur du står och hoppar av ilska i olika situationer. Se hur du tryggt kan möta varenda situation du vill och vara lugn, harmonisk, glädjefylld och säga vad du tycker i de fridsammaste känslor. Även om du i början känner att du ändå blir arg så ska du fortsätta utan att ge upp att skapa din egen bild av hur du hanterar ilskan. Du kommer då att väcka till medvetande och liv varenda energitråd inom dig som dras till energin i orden, lugn, harmonisk, glädjefylld. Det finns tusentals olika situationer och tillfällen där du kan plocka in dessa egenskaper för att låta dem följa dig i det dagliga livet.

När det gäller dina handlingar så ska du naturligtvis skapa bilder av handlingar du utför som är positiva inte enbart för dig själv utan för alla som är delaktiga i dem. Det är inte enbart du som har rätt att leva ett perfekt liv det har alla människor. Oavsett vad de ställt till med i det förflutna. När du börja visualisera handlingar som är positivare för dig och dina medmänniskor så kommer alla energitrådarna som hör ihop med dina handlingar att väckas och göras levande för dig.

Genom visualiseringen kan du på ett mycket djupt medvetandeplan inom dig börja skapa energiförändringar som så småningom kommer att manifestera sig för dig i det vardagliga livet. Lär dig att skapa bilder dagligen som stödjer dig i livet. När negativa upplevelser kommer i dina bilder ska du reflektera och se dem låt dem inte ta över hand då sitter du snart i en gränd. Låt blockeringen som sitter i gränden få en möjlighet att splittra sig genom att med dina positiva tankar upphäva dem. Du är vad du tror.

Att ta beslut

I dag fick jag ta många svåra beslut som alla andra jord bo.

Det känns även som medium ibland att förstå vad man ska gå igenom. 

Det kommer olika ord och bilder som säger (gör så eller det ska du göra) detta innebär att dom beslut man ska göra kan bli fel om man nu börjar tvivla på första tanken. 

Det gäller även för mig att ta ett sunt beslut för att det inte ska bli fel innan man kommer i mål. 

Den mänskliga hjärnan tar sina beslut och det övre jaget säger sitt, detta kan oftast för en otränad koppling mellan det övre jaget och tanken att skilja på det övre jaget och det osäkra tänkandet. 

Detta kan man oftast skilja på genom att meditera så man får kontakt det övre jaget, det övre jaget säger ofta sina ord direkt innan hjärnan säger sitt beslut. 

Är man då väldigt tveksam i sina beslut blir det ofta fel i signalsystemet, då gäller de att sätta sig ner och meditera igen och gå igenom frågorna från början så kommer oftast det rätta svaret igen som en repris från en klar himmel. 

Det är väldigt viktigt att öva på det mentala planet så allt går på rätt håll.

När man väl har övat in dessa sinne kommer det kännas som att köra bil som att växla och bromsa och gasa så allt kommer automatiskt av sig själv svårare är det inte.


Jordlig

Meningen att jag är medium är ju först och främst att hjälpa dig som person att ta dig fram i livet på ett smidigt sätt när man behöver komma fram i livet.

När vi köpte detta stora hus så tänkte vi (vad ska vi med så stort hus till).Då skaffade vi en hästutrustnings firma och tänkte att detta blir bra men det gjorde det inte, allt gick mot oss leveranser försvann och förstördes sen tog vårt tålamod slut. Vi tömde lokalen och nu står den tom till vilken nytta då? Jo nu har vi kommit på det vi renoverar lokalen så vi kan hålla föredrag och mini kurser till behövande och så kommer den lokalen till nytta. Detta innebär att man även som medium att man tar fel på olika saker här i livet (det jordliga). Det slutliga målet är att starta ett medialt centrum där jag bor för att bara hjälpa och utbilda. Kanske kommer detta att fungera i framtiden och det är ju era beslut jag ska leva på för att jag ska komma vidare på.


Att Drömma

Att drömma innebär att man får blandad information av både upplevelser från det historiska från dagarna man upplevt plus att man ha en kontakt med sitt överjag.

Överjaget kan påminna en om händelser som ska komma fram över alltså en sorts framtidsvision en kontakt från hjälpare eller ditt överjag. 

Vissa kan få information under tiden man är vaken om då kommer det klara bilder i en 3D bild eller film.

När man nu sover och får en dröm som då återkommer hela tiden innebär det att dom påminner dig hela tiden om vad du ska göra eller vad du bör undvika. 

Man bör alltid analysera olika täcken som känslor, olika lukter, bilder, när man har gått igenom alla dessa olika egenskaper kommer man oftast fram till vad man bör göra åt saken.

Om ni har frågor om era drömmar så får ni gärna ta kontakt med mig.


Om mig

Jag heter Niclas och är född i vågens tecken 1966.
Jag bor i Skåne med min familj .   

Jag har så länge jag kan minnas varit medial och har i vuxen ålder också börjat jobba som det. Det känns så rätt och jag har ett stort behov av att hjälpa människor. Jag gillar verkligen kontakten med människor men har innan mest jobbat med att ge vägledning och rådgivning per telefon. Det är något jag fortfarande jobbar mycket med men kommer så småningom att försöka ha lite träffar och föredrag.  Jag har hållit i en del föreläsningar och seminarium lite var stans i Sverige och kommer att uppdatera kategorin evenemang när det dyker upp fler tillfällen.    

Jag har förmågan att se mycket detaljer och är klarsynt. Jag har inte lärt mig detta genom några kurser utan har på egen hand utvecklat det och lärt mig att använda det rätt för att hjälpa människor. Med min gåva kommer ett stort ansvar som jag tar på fullaste allvar. 

Jag kan använda mig av tarotkort och pendel men klarar mig även mycket bra utan hjälpmedel. Den hjälp jag kan erbjuda Er är: healing, distanshealing, se in i framtiden, tarot, pendel m.m. Jag kan även hjälpa Er med att rena Ert hem om ni har besök av objudna gäster.    

Jag jobbar som så att när en klient ringer mig och berättar om sitt problem eller vad hon/han vill veta så går jag in i situationen och läser av den. Jag använder mig av min intuition och känsla och använder mig sen av mitt seende för att "se" problemet eller svaret. Ibland är det väldigt enkelt att se vilka blockeringar, problem, eller framtida problem som finns men ibland behöver man lite mer tid på sig. Jag har inget problem att läsa av genom telefonen och tycker att det är ett väldigt effektivt sätt både för mig och för mina klienter.  

Jag kommer att ta emot besök hemma men kommer även gärna åka runt för att hjälpa folk runt om i Sverige.


Kontakta mig genom min hemsida
Eller mejla [email protected]

Månens Urkraft

Månen har en stor urkraft som är starkare än vi tror. Att vatten stiger och sjunker beror ju på dragnings kraften men hur reagerar vi människor på detta , vissa sover inte, några har ont i huvudet och kommer fram som små varullvar i natten för att bara lata sig i månens natt sken. Men så plötsligt kommer det fram kvinna på stigen som går lugnt och metodiskt längst grusgången plötsligt rusar varulven fram med ett jätte hopp över den mörkgröna busken och får tag ett grepp över hennes nacke. Hon avled direkt utan något smärta eller chock allt gick snabbt och smärtfritt.YHan sliter tag i hennes huvud med ett snabbt knakande ryck. När han gick några varv runt om hennes livslösa kropp bestämde han sig att ta ett svingande tag med sina klor så benet revs av vid låret han var ju helt utsvulten .När han gapade så stort för att ta tag i det stora kvinno låret krasade det i lårbenet. När han satt på sina framben och tuggade i sig det saftiga köttet märkte han inte att han  var ensam i parken. Plötsligt bakom han flög det fram en vampyr som sett det hela och hon var väldigt frusterad över att han tagit ihjäl henne.  Hon hade länge tittat ut sitt offer för ett bra tag sedan så dök han bara så där upp från inget när hon tyckte att det var dax att suga ut hennes blod och föra henne vidare till vampyr släktet. Hon tog tag i hans hals precis där huvudpulsådern gick upp bakom örat , när hon fick tag i halsen så började blodet spruta vildt upp luften så månen såg röd ut. När han låg där och led långsamt stirrade hon hämdsint på honom. När hon vände sig om såg hon bara en söndersliten kvinno kropp framför henne.
Månen har en stor ur kraft som är starkare än vi tror .
Att vatten stiger och sjunker beror ju på dragnings kraften men hur reagerar vi människor på detta , vissa sover inte, några har ont i huvudet och kommer fram som små varulvar i natten för att bara lata sig i månens natt sken.
Men så plötsligt kommer det fram en kvinna på stigen som går lugnt och metodiskt längst grusgången plötsligt rusar varulven fram med ett jätte hopp över den mörkgröna busken och får tag ett grepp över hennes nacke.
Hon avled direkt utan något smärta eller chock allt gick snabbt och smärtfritt.
Han sliter tag i hennes huvud med ett snabbt knakande ryck.
När han gick några varv runt om hennes livslösa kropp bestämde han sig att ta ett svingande tag med sina klor så benet revs av vid låret han var ju helt utsvulten .
När han gapade så stort för att ta tag i det stora kvinno låret krasade det i lårbenet.
När han satt på sina framben och tuggade i sig det saftiga köttet märkte han inte att han  var ensam i parken.
Plötsligt bakom han flög det fram en vampyr som sett det hela och hon var väldigt frustrerad över att han tagit ihjäl henne.
Hon hade länge tittat ut sitt offer för ett bra tag sedan så dök han bara så där upp från inget när hon tyckte att det var dax att suga ut hennes blod och föra henne vidare till vampyr släktet.
Hon tog tag i hans hals precis där huvudpulsådern gick upp bakom örat , när hon fick tag i halsen så började blodet spruta vilt upp luften så månen såg röd ut.
När han låg där och led långsamt stirrade hon hämndsinnt på honom.
När hon vände sig om såg hon bara en söndersliten kvinno kropp framför henne. Hon böjde sig fram och försökte att se huvudet på henne men det var som bort blåst.
När hon stod där knä böjd framför liket kände hon en rivande känsla från huvudet till halsen plötsligt var det som vinden tog fatt i kappan så den vek sig över hennes huvud sen kommer hon inte i håg mer förrän hon vaknade upp i en hård brits av hård ek.
Källaren var mörk och kall så hon kände sig inte alls illa tillags fast hon visste att hon hade blivit bort rövad.
Där stod han och skådade hennes kropp som han hade bestämt för länge sedan skulle att besitta hennes kropp för att få fram fler vampyrer till den perfekta ultimata sporten som kunde fortplanta sig  med sina egna, det hade han redan räknat ut.
Men där hade han tagit fel hon hade plötsligt fått känslor för den där kvinnan som varulven slet i sönder och samman, den kvinnan var ju en vanlig människa där fanns det alltid en oskriven lag bland vampyrer att beblanda dig aldrig med vanliga människor.
Han strök sig fram och tillbaka längst brittsen hon låg på han tänkte verkligen inte låta denna chans bara flyga förbi sådär en gång till.
När han sträckte sig över henne för att suga ut hennes heliga blod som han behövde för att befrukta henne.
Han skar ett jack i höger armveck med sina syl vassa tänder så det perfekt  började rinna ned för hans arm.
Det är meningen att blodet ska blandas så de båda blod sorterna ska muteras till en speciell vampyr den ultimata vampyren.
När hon kände blodet försvinna från hennes kropp drogs hon av en iskall  känsla.
Då ryckte hon till med höger armen som slet loss skinn spännet från armleden.
När hon fick tag i hans hals som sprack av kraften från hennes sylvassa naglar där låg hon under hans tunga kropp och kände att livet nu var helt slut för dom båda.

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0