Vintern m.m

Nu känns det som att vintern kommit på allvar och nu kommer den berömda Nordhavs vindarna att dra in över norden och det kommer att bli record kallt ner till -45 på vissa ställen så jag hoppas att vi kommer klara detta men det kommer kosta samhället en rejäl slant. Det kommer bli en av dom hårdaste vintrana i manna minne.den ene katastrofen efter den andre kommer avlösa varandra och det ser lite mörkt ut till våren men vi kommer ha det bättre än andra trotts allt. Det finns ju alltid ljus i mörkret och det ska vi vara glada för.Att ha lite problem i vardagen hör till och det ger oss en styrka framåt för att vi ska lära och inte glömma: Jag känner en som trodde det skulle bli värre men det fixa sig tillslut och det behöver inte gör ont eller kännas jobbigt för man måste intala sig att det blir bättre för det kan inte bli sämre än vad det är. Om man nu har svårt att tro på sin egen styrka så är det bra att affimera och det gör man oftast i negativ form för när man har problem går man och gnor på det och har svårt att släppa problemet men hade vi i stället tänkt possitivt på samma sätt så lättar alla problem efter som man affimerar. en affimation kan låta så här ( jag kan och jag är bäst och det finns bara en av mig ) och om man kör den text stilen så kommer det att lossna snabbare än vad man tror.

Ha en underbar dag.

Att höra av en gammal vän.

Hej på er!
Jag har ju facebook som nästan alla andra. Fick ett Mejl igår och det var Petra ja just det Petra hon hade man bara tänk på för hon bodde då en bra bit bort från mig i Borås. Vi träffades genom Sofies mamma och sen har det varit lite kontakt fram och tillbaka men ändå har du funnits i mitt hjärta hela tiden för vi hade någon speciell kontakt ihop men den bröts av med tiden. Jag reagerade så här när hon dök upp ur inget (Shitt det är ju Petra vad jag har saknat henne) och vad jag tänkt  men fann henne inte hon var ju borta som vinden. Vi har snackat i hop på telefon och det var en lite annorlunda Petra hon verkade kommit till insikt i livet med stora motgångar men startat om batterierna igen och kommit i gång på sin resa. Det känns kanske konstigt att man inte träffats på en så lång tid som ca 14 år och att allt har vänts upp och ner med tiden men det känns underbakt att bara få veta hon är där.Men häftigt är det att man träffas en gång i sitt liv och sen rusar livet i väg och plopp så är man där igen.

Gå i vinter ide med en massa ideer

Sitter här i en ny fallen snö utan för mitt fönster och tänker på vad jag ska tillverka i vinter till en massa mässor 2011. Har lite planer på att få ihop en butik på internet men det tar nog lite tid för det krävs en messa tid och jag vill inte lägga en massa pengar på något som kanske tar tid att få igång och så tänkte jag att tillverka mina produkter hemma så det blir ekologist tema på det hela. Jag känner mig lite rastlös och då är det ju bra om man kan sitta här i vinter mörkret och skapa mina ideer för mig själv. Hade tänkt att göra ekologiska produkter för det känns som att det är läge för det just nu. Att jag tänker på detta just nu är för jag är uppsagd på mitt arbete och då vill jag ta chansen på att göra något som jag vill och vad jag tror på. Man måste ju ta i tu med alla fördelar man har här i livet och inte bara sitta ner och vänta på att någon annan skaffar jobb till en. Det känns lite frusterande när julen är oss nära och allt ska fixas till jul men det blir ingen stor jul för oss i år och det känns ju lite skönt om inte härligt.
Ha de bra där ute och klä er varm för det kommer bli en ruskigt kall vinter i år.

Olikheter

Hej igen satt och tänkte på framtid och då tid och vad är meningen med vad.
Och visst det finns en mening med vad som händer men det är aldrig ens eget fel man är alltid minst två och om man nu inte håller med om detta så kallas det egoism.
Egoism är något som inte hör ihop med kärlek och förståelse här på jorden det är ett sätt att försvara sig inför sina egna dumheter man gjort.
När det gäller våra handlingar så består dom givetvis av nu tid men som ska ristas in i ett sten block till framtidens nycker.
Och då undrar man varför man nu gör det som man gör och om det uppfattas av någon som dumt eller efter tänksamt så finns det ju någon mening med det hela som kommer fram i framtiden eller som ristas in i en sten till våra minne för att sitta här och skriva vad jag tror och vad ni uppfattar är ju eran uppgift att gå vidare med jag bara förmedlar mina ord eller text till er alla.
Jag kan oftast känna stora olikheter men jag tror oxså att det gör att vi kommer att förstå varandra bättre.
Jag har ju alltid trott att alla ser bilder när ögonen är stängda för det har jag alltit sett så vad skulle då vara fel.
Men så kom ju frågan fram en dag vad ser du när du stänger ögonen?? Svart svarade vederbörande, bara svart sa jag, jo det är kol svart.
Då började jag smått förstå att här var det ju lite annorlunda. Har ju se efter detta frågat lika personer och dom har ju svarat svart... Ha ha frågade min kurator ja just det min kurator jag har en sådan en tid. Jo jag frågade om hon såg något men hon såg bara svart och hon gjorde allt för att studera mig men som hon sade att hon hade ju aldrig tagit hand om en som var Medium så fortsatte diskutionerna mellan oss och jag tror att vi hjälpe varandra för att komma vidare.
Nä nu får det vara nog för i dag för ni ska ju ha något att göra än att sitta och läsa mina memoarier.

Ha det gott puss o kram på er. :)


En dag med dom som vet.

 Ett tag efter jag hade fått min infarkt så bli en massa sjukhus folk inblandade i ens liv och givetvis kommer dom in i mitt liv med. Hade ett möte med en kurator, hon var lika gammal som mig och så frågar dom ju en massa om en och ens livsstil. Vi satt där och tittade på varandra lite spänt som det kan bli i början. Dom börjar ju alltid med att presenterar sig med sina titlar. Och så sa hon (vad jobbar du med då??). Hm jag hade ju inte sagt något till någon vad jag jobbade med mer än att jag körde ut tidningar på helger. ( jo jag arbetar som Medium..tystnaden fanns där spännt.. Jo jag jobbar som spå tant men gubbe i det fallet... Då reste hon sig upp och skrek rakt ut i luften vvhhhiiiiiiii sen satte hon sig ner ,då tänkte jag på vem som äntligen behövde vem.. tystnaden kom lika snabbt som hennes vrål kom fram...Oj sade hon jag ber så mycket om ursäkt för mitt betende jag brukar aldrig bete mig så här för du är det första medium jag har hatt eller kommer att ha , sen snackade vi som att allt var bra igen men det var häftigt att se och höra folks betende och känslor. Efter dessa möte kan man ju säga att träffa olika personer som erkänner eller förnekar är underbara i sitt slag. Och alla som man möter sätter sna rötter i marken för att göra avtryck för att synas eller höras.

Tankar som går över i känslor

Sitter kanske och tänker på just dej och hur vet du det då jo det är ju bara att läsa så kanske orden är till just dej.
Jag har ibland svårt att visa eller säga hur det är och det är inte mitt fel i alla lägen det är ju lätt att sätta stämplen på mej och skylla ifrån sig. Men visst finns det kärlek det har det funnits länge och det är väl det som gäller tillslut. Att ha känslor är ju bra men svårt när dom ska fänglas i ens kropp och det är väl vad jag kan känna nu efter infarkten. Alla piller man ska knapra i sig sätter sina spår i min själ och kropp. Man kan ha svårt att förstå att piller kan göra en så ont fast dom i grunden gör gott men ju nu tvivlar jag på det mesta men man hoppas ju till slut att allt ska bli bra när det gäller allt eller hur. Min eviga kärlek finns där ute och den ska helas till minnet blottas i den blåa himlen.

RSS 2.0