Betallinjen

Just nu är det många som ringer så det kan ta tid för er att komma fram på linjen men ha tålamod. Mejla mig gärna en tid ni vill ha kontakt så bokar jag in den..

HA De
Niclas/Ljusetsrike

Om Anders Ljungs bortgång.

Du var en arbets kamrat som jag bara träffade på helgerna som älskade gamla bilar. Du åkte till olika platser och visade upp din bil och du älskade verkligen detta liv. Du såg fram emot att starta din bil nu när våren började visa sig efter den kala vintern. På något sätt berörde du mig fast jag inte fick veta så mycket om dig mer än du var väldigt uppriktig och att du hade din vilja fast din kropp gav vika men din vilja var där till slut. Du tog hand om dina nära och kära på ett betydande sätt , men du hade nog inte så många riktiga vänner i din omgivning men en massa folk som du omgicks med i din bilkrets. Du körde lastbil och verkade trivas med det fast tidiga mornar. Synd att tiden bröts för det hade varit roligt att få omgås mer men tiden sa stopp. När vi nu möts till den sista farväl vet jag att du är där och ger oss förståelse och värme. Det är konstigt att en person som du skulle riva upp mitt hjärta som du gjorde men det är jag mycket stolt och glad för att du lyckades med. Jag vill tacka dig för du var den du var och att jag vet att du är nära dina kära med ljuset i dina händer..

Helgen som gick

Hej på er igen.
Jag var på prova på mässa i Kristianstad och det gick bättre än vad jag trodde. Det var jätte roligt och jag träffade en massa människor som vad väldigt spännande och även folk som jag träffat för 10-15 år sedan som kände igen mig. Även grannar och släkt kom på besök och det får jag säga att jag blev väldigt glad för det. En arbets kamrat har tyvär gått bort hastigt för mig och det gjorde mig mycket ont och jag sänders många tankar och ljus till alla berörda i hans omgivning.Ibland kan man känna en sorts närhet eller band som finns men man vet inte riktigt varför dom är där och därför ska man vårda dom väl i framtiden.Jag har skrivit en rad till dom berörda.(Denna dag togs du ifrån oss och lämnade en stor tomhet. Men dina minne kommer alltid ligga djupt i våra hjärtan inbäddat i våra sinne).

Nu är det dax

Hej på er alla jag vill bara säga att nu den 10 April kommer jag att befinna mig på sommarlust i Kristianstad mellan Kl 10.00-17.00. Där kommer jag ge healing och sälja kristaller o tarotkort m m. Så är du nyfiken på något nytt och spännande så tag dig tid till detta evenemang.

Skänk en tanke det gör mer än vad du tror

När någon som man tycker om och är ens vän som ligger och är allvarligt sjuk känner man sig både ledsen och maktlös. Man känner en smärtan som går igenom som ett spjut i kroppen och orättvisan gör sig påmind. Jag vill be alla i min omgivning att tänka och ge en tanke till denna undrerbara vän som ligger och svävar mellan hopp o förtvivlan. Det känns jobbigt när man ska gå igenom sorg och smärta och när man känner sig helt hopplöst hjälplös. Med tankens kraft kan man rubba mycket och det är sista vi lämnar från oss i alla läge. Jag har startat en grupp på Facebook som heter (Ge en tanke till någon som verkligen behöver det) där tycker jag att ni ska vara med av den anledningen att alla våra tankar och fina ord om någon ska samlas till en stor kraft för att hjälpa nära och kära.

RSS 2.0