Tiden dundrar i väg

Det känns som stor förändringar som kommer en flytt från vårt hus ska ske och vi far iväg till okända dalar och berg. Det kan kännas lite bittert att behöva röra på sig men det ska ändå bli spännande att leva i ett nytt hem framöver. Fotona är skickade till den norska tidningen och intervjun är klar så tidningen ska tryckas och den kommer ut om någon månad.
Jag vill tacka Maria Lindberg för ett mycket bra jobb som fotograf, här har ni hennes hemsida och där finns mycket att skåda. http://www.marialindberg.se/Förlåt Sofie

Vill be Sofie om ursäkt ännu en gång om hon läser detta.
Att mycket kan uppfattas fel är nu ett faktum. Du är mitt första barn och jag älskar dig högre än vad som kanske kan förstås och det gör mej ont att behöva leva långt ifrån dig men det är något man får försöka leva med. På  grund av olika omständigheter har vi inte träffats mer någon gång sedan du flyttade från mig, men jag respekterar att du bor där uppe. Jag kan förstå att du har många frågor och saknad. Det är alltid lätt att säga förlåt men det är ju alltid två som ska förstå förlåtet och i detta fall är det jag som säger förlåt. Livet går vidare i rask takt och du växer och utvecklas och det känns jätte jobbigt att missa en sådan stor bit av ditt liv men jag vet att vi kommer gå igenom allt det där senare i livet men i en komprimerad form. Jag hoppas du kommer må väl och även om du har en saknad så finns jag här och kommer inte släppa dig från min själ. Det ända jag kräver av dig är att jag vet var du är och att höra av dig när problem uppstår vilket jag inte vill ska hända men jag finns alltid här. Vi alla saknar dig och vi vill dig bara gott i ditt liv.


Inför intervjun

Hej på er nu är fotona till tidningen i Norge tagna nu väntar bara resultatet och man hoppas att det blir bra eller att man fastnat på dom. Det var en spännande stund och en liten erfarenhet extra i mitt liv. Denna tjej var helt klart ett stort ämne i fotografering och hon utövar detta just nu på hobby nivå men gud vad hon var bra. Hon heter Maria Lindbrerg och har en hemsida som jag tycker att ni ski titta in på för där är hennes foto hon tagit. Hon sa citat: Du har en osedvanligt stark utstrålning som gladeligen fastnar på bild;) vilket sannerligen inte händer var dag. Det gjorde att man lyfte på sig en aning. Vissa foto kommer jag att sätta in på bloggen och på Facebook vissa behåller jag själv.
Ha en underbar dag:)

Tiden

Hej igen,
Det känns ju ibland att tiden kan stå stilla men det känns som att den rusar iväg och nu får man nog bromsa in lite för man vill ju inte tappa greppet i livets gång. Jag var på en buddha invigning och det blev ett långt sådant men vilka underbara människor det finns med ett sådant stort hjärta och en enorm kärlek dom kan ge utan några stora energi utsläpp. När man praktiserar buddha läran får man en enorm kraft från universum och får lära att det är kärlek och besvärelser som gör en liten sak till gigantisk. Jag har stor respekt över vad folk har för relgion och att jag känner att dom har många saker gemensamt som fred och kärlek m.m. Den buddha jag är med i heter SGI och är från Japan och vi tillber inte buddha utan till oss själva och givetvis till vår orginisation för att ge styrka och visdom.

Våren

Sitter här och tittar ut på dom kala träden i vinter kylan som ser ut som döda gestalter som väntar på att få återfödas när värmen åter ska komma sakta mot vår kala jord. Att sitta här helt hjälplös och se hur kylan biter sig fast i vår omgivning får en att längta efter värmen och dofternas tid som ska komma när kylan ger sig vika. Tänk att vintern bara är vit och den luktar inte nämnvärt, den bara ge kallhet och en ödslig känsla blan folk. Barnen älskar vintern och dess snö som har förmåga att få barn att skapa alla dessa figurer i snön som snöänglar, snögubbar, snölyktor som ska sprida ett sken av värme i vinter kylan. när vår efterlängtande vår dyker upp från vår jord så gror den i en ultra snabb fart som ger oss grönska och underbara dofter runt om oss.

Prova på dagen Mässa i Kristianstad 10 april www.provapadagen.com

Jag kommer att vara med på denna fina mässa och jag ska ge healing och sälja lite kristaller m.m.
Min syster kommer att sälja hantverk i smycken m.m.
Detta kommer bli en stor upplevelse för dom som vill ha lite med information och en dag med mycket spännande och fascinerande produkter och behandlingar. Detta kan man få uppleva . Intuativ coachning, Egen producerade krämer, Healing, Chakrabalansering, Karuna healing, Edgar Cayce, Trumresa OBS Kl. 12, Aloe Vera, Stenar & Kristaller, Änglar, Thetahealing, Spådom med oracelkort & änglakort, Örter, Aura Soma, Didgeridoo healing, Tarot, Aurabalansering, Trummeditation OBS KL. 15.00, Frigörande dans OBS KL: 11.00, EQ terapi, NLP, Hoóponopono rensning, Konst, Inre resor, Reiki healing, Boken Frö, Bowenterapi, Medium, Scenarterapi, Bildtolkning. Ni som bor i närheten kan jag bara säga att det är nästan ett måste att vara här och se och höra, känna m.m. Gå in på denna sida och läs www.provapadagen.com väl mött.

RSS 2.0