Min smärta

Jag känner mig lite upp och ner på grund av min sjukdom och visst får jag hjälp men känner att den medicin jag tag hjälper inte för det verkar som att kroppen av någon anledning inte tar upp det den ska så jag överväger att sluta för att må bättre. När allt strular med kroppen och all saknad så kolliderar alla sinne så man får stänga vissa känslor för att gå vidare.Det finns bra sidor också som att få vara med barnen hemma och se dom växa så snabbt så man knappt hinner med men det ger mig en stor styrka att leva för.Jag har sen innan jobbat mycket och har tyvär inte fått uppleva så mycket av mina äldre barn men det har jag bestämt mig för att göra denna gången och till och med sagt nä till extra arbete i sommar för att få vara med mina barn.Tyvär får jag inte möjlighet att träffa min äldsta dotter så mycket men hoppas verkligen att få göra detta i framtiden och detta gör mig jätte ont.Man ska ju alltid vara två om en sak och tiden får visa vad den vill och man bara hoppas.

Längtan till värmen

Jag hoppas verkligen att våren ska komma för det börjar kännas jobbigt och segt med denna ständiga kyla och gråa tid.Det känns i kroppen att man saknar värmen och att man kan gå ut och lägga lite tid på trädgården och så man kan göra alla saker man drömt om som att göra ett höns hus till barnen för dom vill verkligen ha lite hönor som ger ägg. Det är en dröm att vara ekonomisk o beroende med det verkar ju svårt nu för tiden men man gör ju vad man kan. Det känns som stor väntan på allt för det känns som att tiden står lite stilla men den går ändå fram med en stor fart. Jag längtar så efter värme och sol och på alla överaskningar som kommer i framtiden för det är ju hoppet som får en att brinna..

Min klient

Hej igår snackade jag med en kund och vän som bor delvis i Thailand och som jag bryr mej mycket om. Vi talas vid nästan var dag och diskuterar livets gåtor och framgångar. Han har bjudit oss till Thailand och vi har bestämt att vi ska åka en dag.Han har ett eget hus i Hua hin som han har byggt själv och det är ett fint hus i thailänsk stil. Det ska bli spännande att åka dit när det blir av. Där nere skulle jag vilja gå till ett buddistiskt tempel och ta med mig läran om buddha och bara att få känna av stämning och få ro.Skulle vilja ta med mig Sofie oxså så vi kunde vara för oss själva och diskutera och umgås hade ju varit en av mina drömmar.Man får se vad tiden vill men det skulle vara trevligt att får åka dit.


Rosen

När man tar hem dig så ska du inte frysa för då dör du snabbare. När du kommer hem ska du ha varmt vatten för du inte vill vissna. När du står där och visar din stollthet i färg och doft, torkar du med tiden och hänger med huvudet tills någon i sitt minne hänger dig på väggen ut torkad men ändå vacker.

Att bara va

I dag känns det lite avslaget är trött och sliten efter en arbetande helg har nästan bestämt mig för att sluta jobba som tidningbud varje helg. Det skulle kännas skönt att få koppla av och umgås med familjen på ett bra sätt istället för att bara jobba alla helger och sova på dagen det sliter för mycket på mina energier. Allt verkar gå i sin takt och vi var på Annas kalsas i går ( Marie syster) det var jätte trevligt och det kändes avspännt för en gångs skull. Maten var fin det bjöds på varmrökt lax med diverse tillbehör och det var gustav Annas kille som fixade ihop maten och det gjorde han bra. Jag väntar på en skön och givande vecka och hoppas den blir bra och fin utan en massa irriterrande energier.

RSS 2.0