Dröm eller verklighet

Jag gick till en lokal som var vit och det stod bara två stycken tränings cyklar i en hörna sen gick allt snabbt fram och det förändrades snabbt med sängar med folk som var sjuka och nu helt plöttsligt var jag en av dom som låg där. Vi för flyttades snabbt till en stor byggnad för att opereras och jag uppfattade att där var folk som dog runt om mig. Vi fraktades bort via en bil men den var öppen och full av gröna operations dukar. Farkosten for fram i mörkret och det såg ut som små utom hus operations tält gröna var dom . Dom låg på rad och dom var nog ett 80 tal stycken . Där fördes jag in i båset och framför mig var det blodigt och grisigt överallt dom sövde mig snabbt sen var det som jag vaknade lika snabbt utan smärtor jag tittade på mitt bröst och såg hur uppfläkt jag blivit men det gjorde inte ont eller det spännde inte heller över bröstkorgen. Framför mig låg där en sjuksäng och ovan på den som låg där var där en alien med en operations mask över huvudet den var ljusblå och genomskinlig , hah kämpade med den som låg under han och han tog sin stora hand som var stor som en vatten mellon i om fång och tryckte in fingrarna i huden så blodet rann i hålen jag såg hur han tryckte mer och mer in dom i patienten och just då tittade ha på mig för jag skrek till av rädsla och då märkte jar att han hade katt ögon. Snabbt slet sig offret och skek till som en gris då tänkte jag låter en person så när den ger sitt sista hjälp skik. Då såg jag att den sprang i väg och den liknade en gris som hade kutad rygg med sköldar och den var gul. Sen kom aliens fra till mig och drog av sig masken och sa att det var ju ingen fara att den sprang i väg för dom fick tag i den ändå. Sen tog han mig till ett transport system och körde i väg mig till samma sjukhus och se fick jag åka där i från men några sår hade jag inte på bröstet kvar..

Lite av livet

Hej igen,
Det går mot mig att skriva när man vet vad som händer runt ens axel och att det bara sker och gör oss alla illa berörda. Det finns inga lagar eller pengar som kan stoppa allt detta som händer framför oss alla i japan. Att veta att detta händer eller ska hända kan ju uppfattas av andra som barbariskt men det är för att varna elle stå på sig inför denna förändring som sker och det behöver inte bara vara negativt att det händer eller ska ske. Jag vet inte om man kan jämnföra en liv på detta sätt och vem har sagt att livet skulle lätt som en plätt men jag tycker ju att man ska säga till och först och främst visa vem man är och varför man gör som man gör. Jag sitter även och läser andra bloggar och tycker ni skriver bra och att ni visar att i bryr er om världen runt er.
Jag tänker oftast på vår och sommar som är mina favoriter i mitt liv och jag ser så fram emot att värmen ska komma fram så vi alla kan njuta av denna härliga kraft.

Jag tänker mycket oftast på er alla som läser och kommenterar min blogg och det tycker jag om jätte mycket.

I <3 you all
Niclas

Tankar i dagens Ljussken

Sitter och tänker en massa och behandlar mycket tankar och känslor inom livet. Jag kan få för mig hur mycket jag kan på verka folk i min närvaro och att jag kan känna glädje och sorg över vissa personer i min omgivning. I bland får jag för mig att vissa vill styra mitt liv och då stretar jag emot som en tonåring och hur det än är vill jag gå not mitt håll fast det kanske inte är det bästa hållet just nu men jag vet att det är åt det hållet jag vill ut och inte det andra. Mitt liv betyder mycket tryckhet för många som jag snackar med i mitt yrke dom nästan ser upp till en och söker trygghet i bland även kärlek och det är ju bara en liten högtalare och mick mellan oss och vi verkar förstå varandra på ett kusligt sätt . Man kan snacka om allt som berör oss i vardagen och det tycker jag är härligt att man vet att här är vi och vi hör ihop på något sätt och vi hjälper varandra. Och nu till något annat i mitt liv , Vi ska ha loppis och kontrunda i byn för första gången och det ska blir spännande och jätte roligt. Hela familjen Andersson ska vara här och det kommer säljas konst, halsband, cementkonst, och lite tarot och stenar och kanske lite massagekaka m.m. och det ser jag fra emot och dett kommer ske den 22 april hela helgen ut.
Välkommna.. :)

RSS 2.0