Om Minnes stoft och spöken

Fick en fråga här om dagen om det finns minnes stoft och då fick jag tänka och lägga ihop alla mina sinnen.
Jag fick svaret att det finns något som man kan kallas minnes stoft . 
Jag ska försöka att förklara sammanbandet mellan spök energier och minnes stoft.
På andra sidan där själen har kommit till en annan värld i vår galax finns det en energi som ser ut som ett vit kraft fullt klot, när det vill ha en kontakt med oss som finns på denna planet ändrar den form som ser ut som en hantel rund i ändarna med ett sträck med energi som då går till ett klot på andra sidan, denna linje kan gå hur långt som helst mellan våra världar. Med denna kontakt kan det sändas energier fram och tillbaka som en kontakt.
När den själ eller som vi säger (spöke) har låst sig av olika anledningar tex. att det har skett något döds fall som vart dramatiskt så att den inte kan släppa taget och det kan även liknas med ett minnes stoft.
Det är därför väldigt viktigt att anden kommer till sin rätta plats där den hör hemma.
När det gäller minnes stoft så är det som att själen tar greppet dit där den har ett energi minne som att det har hänt något speciellt , då kan vi märka att det har hänt något eller att om nu vi lever kvar här på jorden och även upplevt något bra eller dåligt så kan vi änven då känna av denna energi runt om oss.
Detta innebär att kontrollen finns i själen vart den än är och den är oändlig.Mer jobb inom det mediala

Nu har jag startat en linje i Norge . 
Företaget som ville ha mig som medium har hört av sig och nu i dagarna startar en betal linje bara för mig som medium. Det är jätte spännande att jobba för norska folket igen så man hoppas det blir bra.
Det känns ju lite hedrande att man gick genom detta test och att dom erbjöd mig att få vara med.
Att genom gå ett test är alltid från en medial individ är både tufft och krävade men skönt till slut att det stämde.
Dom kommer göra test hela tiden när man är online och det känns både bra och tryggt att man gör tester så man vet att mina kontakter är online.

Min nya hemsida

Nu har min hemsida kommit i gång. Den heter www.ljusetsrike.se denna ska informera om betal nummret och sedan få vissa betal tjänster i framtiden.

Resan Till Norge

Hej jag har varigt på test i norge.
Det är en seriös medium linje som vill ha mej som Medium i norge dit åkte jag för för ett test som visar att man har en gåva som man kan använda via telefon linje i norge. det var väldigt spännande att träffa andra medium och hela ledningen för företaget.Jag har arbetat åt en annan linje i norge och det trivdes jag med men sen ville jag stara en egen linje och då sa dom att man inte fick konkuera med liknade linjer så jag beslöt mig för att sluta. Dessa har inga sådana krav så då har jag beslutat att jobba för dom istället.

RSS 2.0