Utrensning

Hej på er! Jag började med en kropplig utrensning för att min kropp behöver mer energi och givetvis lite några kilo mindre. Jag började med en 6 dagars diet för att få igång kroppen med en chock, det blir inte mycket mat men det känns som att kroppen kommer igång. Efter dieten så köpte jag lite drycker på hälsokost affären i Hörby, det blev en flaska med mjölksyra som heter Molkosan det smakar som vinäger. Den ska vara mild mot tarmarna en sorts egen syra som finns i tarmen. Den andra flaskan heter Metho drain Detox, den tar man för att avlägsna tarm plack som gör så att man ska öka sitt förbränning och även avgifta alla slagg produkter från reningsverken i kroppen. När jag började inta dessa drycker så känndes det direkt i alla organ i kroppen man får frossa och en egendomlig energi som kommer sprutande i hela kroppen. Har nu kört kuren med dessa drycker i 4 dagar och nu känner mig ortoligt pigg. det känns som att allt socker man har i kroppen försvinner och att kilona går neråt sakta men säkert.Det påstås att man har upp till tio kilo Slagg produkter i tarmarna och då är det ett måste att bli av med dessa negativa rester. Det känns lite kontigt för att min lust att äta kött har försvunnit på en gång, man känner inget sug efter socker beroendet som man har kännt innan. Jag har gått ifrån allt kött som jag trodde var en naturlig vara, tänkte att jag skulle bara äta vitt kött som kyckling och fisk men det försvann också på ett abrupt sätt. Man kan ju tycka att det är nyttig mat man har ätigt innan men det har det givetvis inte varigt. Jag kommer att skriva mer om detta senare hur det går med min kropp o själ. Tjingeling på er

Själens vandrings spegel

Om två likadana energi system ser lika dana ut innebär det att tvilling själs systemet är exakt rätt allt ska kännas som ett ihop.Man ska titta på färgen i mitten den kommer att styra våra liv genom att känna en gemenskap eller som mamn kan tyda det son en kraft (dragningskraft).Dom små färgerna runt om kring styr sedan allt hårdare ju med lika man är.Man kan förklara detta system som en energi balans med en ur kraft som styr allt kraftigare ju mer systemet likna varandra.

Trettondagars Dieten

Hej på er! Sitter här nu på tredje dagen med en diet som ska göra en stark och pigg kanske lite lättare till slut. Man har lite frossa och ont i kroppen men det är ju inte konstigt när man ska utsätta sin kropp för detta mirakel i smärta. Förhoppnings vis ska det bli skönt med några kilo mindre och en piggare själ och kropp.Det känns väldigt bra att få göra detta för då känner man sig stark och bra i hela alltet.Fick kontakt med min dotter som bor i Molkom uppe värmland det känns känns skönt men ändå långt från varandra men det beror nog på avståndet.Det sker nog lite förändringar när det gäller vårt boende och levnads sätt det är bara att hoppas att det går väl med allt för det är ju inte roligt får någon att dra upp rötterna där man bor, på något sätt käns det som någon jagar oss på dess alla sätt men lyckas inte att ta oss.

En dag som blev bra.

Hej igen. I dag blev det en bra dag utöver allt vanligt som hänt. Fick kontakt med min dotter som jag inte träffat eller hört av på länge, hon bor ca 60 mil från mig och jag och hennes mamma går ju inte precis ihop.Fick några samtal på betal nummret och det känns som det börjar öka lite mer och mer. Fick ett uppdrag att jaga lite spöke det är ju lite trevligt alltid med lite hunting.Det börjar ljusna lite och det känns som att det går uppåt med allt men man vill ju att det ska bli bättre och det känns lite i ryggraden att nu kanske det vill gå som jag vill.Har väl lite känslor som säger att vi ska flytta men ibland känns det fel eller långt ifrån men samtidigt känns det att det kanske är dax att gå vidare men vem vet vart,tyvärr som medium får man ju inte reda på allt här i livet men så är det i alla fall.Har suttigt och tänkt på ett jobb som ger mer betalt men det vill inte visa sig för mig av någon anledning, det är kanske meningen att man ska gå denna väg som innebär sakta upp för backen sen når man sitt mål.Ni får ha det bra där ute så hörs vi..:)

Ljusetskrafter

Hej på er alla. Jar har har varigt sjuk i en tand nu ca i 3 veckor men blivit botad genom en tand mindre det kan man ju leva med. Jag har provat något nytt under tiden som man kan använda som ett tilldragande eller ett skyddande energi staket och det fungerar kanon bra. Man tar och visuliserar ett antal energi stavar man tex. sätter utan för sitt hus för att hålla bort folk som man tycker inte ska vara i närheten av en en så kallat skydds energi.Man sätter dom en och en med ett mellanrum så skapas det ett heltäckande nät imellan stavarna gör man detta ofta så håller det obehöriga krafter borta.Man kan också göra detta mot andra objekt som man inte vill skada en i framtiden men man bör bejaka att vårda dessa stacket så dom inte försvagas runt en. Man kan sen sätta en energi spiral i mitten av huset så att man vet att andra är välkomma till en annars avskärmar man hela sitt liv och det är ju inte så bra.Dessa stavar är ett enormt bra sätt att att hålla allt ont och ovälkommet på avstånd det gäller bara att ha klara och rena energier att ladda upp och bygga med annars är det lätt att det blir fel i energi samman sättningen.

Livet som i en glasburk

Hej ibland kan man känna sig som inlåst i en glas burk utan att kunna andas.
Det gäller bara att hitta sig själ och inse att det är bara glas som ska krossas för att man ska kunna komma ut i det fria.
Det gäller bara att få stykra och mod att se sina omgivningar på ett sätt man tycker är bra.
Ibland kan man låsa sig i det medvetna innre fängelset och antingen vill man ut eller stannar man kvar och får styrka att bryta sig ut till den frihet man vill nå till.
just nu kan jag känna att jag inte når ut med den styrka jag vill få ut för att hjälpa till att skapa.
Jag vet innerst inne att jag kommer att nå ut med budskap som ska hjälpa värden eller en specifik person som söker efter ett mål.
Just nu känns det som en stor förändring kommer ske för oss alla, det gäller hela vår jord som protesterar genom jordbävningar och andra katastofer som tyvärr kommer att ske hösten 2009 till 2012 det kommer bli ett stort förödande katastof läge med mycket panik och sorg.
Man måste inse att det är nog försent att göra vissa förändringar på jorden så man måste se att det som sker det ske fast vi försöker ändra allt till det bättre.
Vi måste för söka ta fram vårat gamla tänkande och vår urkraft som finns i själen det är det ända som kan hjälpa oss för närvarande.( Rom byggdes inte på en dag fast vi vill så gärna att det så ska bli)

RSS 2.0