Vad är vad

När jag satt i bilen på tidnings rundan ringde telefonen.Det var en nattuggla som ville berätta att pendeln var ett spår av jag vill flytta den konstruktivt alltså ett medvetet rörelse mönster eller att man fantiserar fram materia till rörelse.Vad är då fantasi , för jag tror inte att det finns någon fantasi av den anledningen är att det vi skapar blir matrealistiskt tex. någon får en tanke och skriver en bok som sen blir en film då blir det för mig matrealistiskt .Alltså finns inte fantasi eller tanken är den oerhörd dolda kraft som gör att psykologiska faktorer kan ändra på biologiska strukturer. Tanken kan flöda fritt som hos ett barn. De testar alla sina gränser, möjligheter om vad det vill och kan. Det är i vår tanke vi kan göra det förbjudna och leva i det otroligt överflödiga. En vanlig tanke hos människor idag är att vinna pengar på spel. I fantasin mår vi bra och har ett överflöd av materiella värden. Vi får möjligheter att resa runt till olika länder på jorden. Känna hur det känns att gå på lyxrestaurang och köra en häftig sportbil. Vi drömmer om allt vi skulle köpa oss när vi sitter hemma i soffan och låter det stanna där. Istället för att använda den energin som den tillgång den är när den väcker så mycket själsliga egenskaper som glädje, nyfikenhet, upptäckaranda och kreativitet.
Människor säger att de har brist på fantasi men glömmer att dessa drömmar är just tanke. Andra människor drömmer om hur de ska leva när de hittar den rätta partnern, drömjobbet utan att förstå att det är en del av tanken.

Även de gånger du är orolig för olika saker du har framför dig och målar upp bilder i ditt inre för hur det ska gå innan du ens står inför situationen använder också din tanke.

Tyvärr är det så att vi glömmer att tanken är en kraft som är mycket stark för att nå olika mål i livet. När vi använder den praktiskt som ett instrument då kallar vi den för ett finare ord, vi visualiserar. Vi kan också kalla den mental träning.

Den kraft som finns i din tanke oavsett vad den innehåller så är det viktigt att veta att den är en stor del av din vardag. Vad är tanken. En inre bild av något som ännu inte blivit verkligt för de fysiska sinnena. När du planerar din mat innan du ens har inköpt rå varor och lagat den så kommer du att få bildglimtar av kastruller med maten i redan när du börjar planera den. När du står och lagar din mat så har du redan i din fantasi sett ditt dukade bord med porslinet du känner igen och även hur det ser ut runt dig när du och din familj äter om du har någon.

Tanken är den obegränsade delen av dig själv. Skulle du inte uppleva det så är det kanske dags att börja bli medveten om vilka tankar och bilder du egentligen har. Vi har så lätt att förvänta oss att de vi ska se genom våra bilder är detsamma som andra människor ser. Ibland kan vi få gemensamma bilder men vi skapar hela tiden våra egna efter vår egen erfarenhet.

När du lär dig förstå hur du kan använda tanken och bildens kraft för att skapa energifokusering på det du verkligen vill ha och det som är viktigt för dig då kan du börja använda dig av olika visualiseringsövningar. I kapitlet om chakrana har du en sådan övning där du ska tanken fram färger i olika rum. Om du lever i ett mönster som säger dig att du inte duger något till så kommer du att väva in bilder i ditt medvetande som aktiverar ett energifokus så att det kan bli väldigt svårt att bryta det mönstret hos dig själv. .

Samma sak är det när du om du vill kommunicera med djur. De är väldigt mottagliga för bilder som skickas eftersom vi alltid registrerar energin som finns i den information vi tar emot av varandra oavsett om det är ord eller bilder. När jag hör talas om människor som säger att djuren skulle vara ledsna för att ingen längre leker med dem så finns det i mina öron igen grund för en sådan djurpratare. Djuren fungerar som barn de lever i nuet. De känslor som skulle uttryckas genom djuren är de projiceringar som de fått ifrån människor. De mönster människan omedvetet vill få dem att leva i. En sådan djurpratare har antagligen problem med sin egen ensamhet eller annat.

Djur är kärlekvarelser precis som barn om vi låter dem vara i det. Djur läker människor precis på samma sätt som barn läker vuxna! Tyvärr ofta!

En gång när jag var på en större djurpark där de hade delfiner så upptäckt jag att jag tyckte synd om delfinerna som fick simma runt med människor hela dagarna. Idag vet jag att det var mitt eget som speglades i delfinen. Dom var och är troligtvis helt nöjd med sin tillvaro. Men det var första gången jag medvetet använde mig utav bildprojicering på djur. Jag stod ca 2 meter ifrån delfinen som simma sin runda i bassängen. Jag kände hur jag fick energikontakt med delfinen. Ungefär som när du lägger handen på någon i frigörande beröring/body harmony men känslan av kontakt går igenom hela kroppen. Sedan såg jag genom en inre bild hur delfinen kom emot mig, Jag uppfylldes av en enorm kärlek till den. Plötsligt vände den tvärt och började gå emot mig.

Har du djur där hemma så ska du absolut prova den här metoden att tänka bilder. Det kan du prova med människor också. Jag vill varna för att göra negativa bilder. Eller bilder som ställer krav. Dåliga bilder som kommer ifrån hat, oförlåtelse, ilska kommer inte ifrån energi som vidgar energin. Det kommer ifrån dina mänskliga mönster och oförrätter och kommer inte att skapa någon själsdialog. Det finns ingen kraft i de bilderna som är utåtriktade eftersom den kommer ifrån de energitrådarna som befinner sig i en gränd. När du skapar bilder ifrån ditt hjärta finns inga gränder eftersom du får kontakt med så oändligt många fler energitrådar. Dåliga bilder som skapas för att skada eller skapa obalanser kommer endast att göra din egen medvetandevärld fortsatt liten. De skapas ju genom en trångsynthet du fastnat i.

För att skapa kraft genom din fantasi så ska du skapa dig bilder som kommer ifrån de många tusentals frekvensernas energitrådar. Låt din själ få visa dig vägen börja med att skapa positiva tankar, känslor och handlingar ifrån dig själv. Tag dig en stund varje dag där du kan använda dig av tankeenergin på ett fokuserat sätt .När du medvetet skapar dig bilder använda då tankar om dig själv och andra som du egentligen känner att du inte tror på. Om du inte tycker om ditt utseende så kan du lära dig själv att du är vacker. När du upprepar detta tills du själv tror på det så kommer varenda energitråd inom dig som innehåller energin som finns i vacker att dras till dig och komma in i ditt liv.

När du ser dig själv och dina känslor se inte hur du står och hoppar av ilska i olika situationer. Se hur du tryggt kan möta varenda situation du vill och vara lugn, harmonisk, glädjefylld och säga vad du tycker i de fridsammaste känslor. Även om du i början känner att du ändå blir arg så ska du fortsätta utan att ge upp att skapa din egen bild av hur du hanterar ilskan. Du kommer då att väcka till medvetande och liv varenda energitråd inom dig som dras till energin i orden, lugn, harmonisk, glädjefylld. Det finns tusentals olika situationer och tillfällen där du kan plocka in dessa egenskaper för att låta dem följa dig i det dagliga livet.

När det gäller dina handlingar så ska du naturligtvis skapa bilder av handlingar du utför som är positiva inte enbart för dig själv utan för alla som är delaktiga i dem. Det är inte enbart du som har rätt att leva ett perfekt liv det har alla människor. Oavsett vad de ställt till med i det förflutna. När du börja visualisera handlingar som är positivare för dig och dina medmänniskor så kommer alla energitrådarna som hör ihop med dina handlingar att väckas och göras levande för dig.

Genom visualiseringen kan du på ett mycket djupt medvetandeplan inom dig börja skapa energiförändringar som så småningom kommer att manifestera sig för dig i det vardagliga livet. Lär dig att skapa bilder dagligen som stödjer dig i livet. När negativa upplevelser kommer i dina bilder ska du reflektera och se dem låt dem inte ta över hand då sitter du snart i en gränd. Låt blockeringen som sitter i gränden få en möjlighet att splittra sig genom att med dina positiva tankar upphäva dem. Du är vad du tror.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0