Månens Urkraft

Månen har en stor urkraft som är starkare än vi tror. Att vatten stiger och sjunker beror ju på dragnings kraften men hur reagerar vi människor på detta , vissa sover inte, några har ont i huvudet och kommer fram som små varullvar i natten för att bara lata sig i månens natt sken. Men så plötsligt kommer det fram kvinna på stigen som går lugnt och metodiskt längst grusgången plötsligt rusar varulven fram med ett jätte hopp över den mörkgröna busken och får tag ett grepp över hennes nacke. Hon avled direkt utan något smärta eller chock allt gick snabbt och smärtfritt.YHan sliter tag i hennes huvud med ett snabbt knakande ryck. När han gick några varv runt om hennes livslösa kropp bestämde han sig att ta ett svingande tag med sina klor så benet revs av vid låret han var ju helt utsvulten .När han gapade så stort för att ta tag i det stora kvinno låret krasade det i lårbenet. När han satt på sina framben och tuggade i sig det saftiga köttet märkte han inte att han  var ensam i parken. Plötsligt bakom han flög det fram en vampyr som sett det hela och hon var väldigt frusterad över att han tagit ihjäl henne.  Hon hade länge tittat ut sitt offer för ett bra tag sedan så dök han bara så där upp från inget när hon tyckte att det var dax att suga ut hennes blod och föra henne vidare till vampyr släktet. Hon tog tag i hans hals precis där huvudpulsådern gick upp bakom örat , när hon fick tag i halsen så började blodet spruta vildt upp luften så månen såg röd ut. När han låg där och led långsamt stirrade hon hämdsint på honom. När hon vände sig om såg hon bara en söndersliten kvinno kropp framför henne.
Månen har en stor ur kraft som är starkare än vi tror .
Att vatten stiger och sjunker beror ju på dragnings kraften men hur reagerar vi människor på detta , vissa sover inte, några har ont i huvudet och kommer fram som små varulvar i natten för att bara lata sig i månens natt sken.
Men så plötsligt kommer det fram en kvinna på stigen som går lugnt och metodiskt längst grusgången plötsligt rusar varulven fram med ett jätte hopp över den mörkgröna busken och får tag ett grepp över hennes nacke.
Hon avled direkt utan något smärta eller chock allt gick snabbt och smärtfritt.
Han sliter tag i hennes huvud med ett snabbt knakande ryck.
När han gick några varv runt om hennes livslösa kropp bestämde han sig att ta ett svingande tag med sina klor så benet revs av vid låret han var ju helt utsvulten .
När han gapade så stort för att ta tag i det stora kvinno låret krasade det i lårbenet.
När han satt på sina framben och tuggade i sig det saftiga köttet märkte han inte att han  var ensam i parken.
Plötsligt bakom han flög det fram en vampyr som sett det hela och hon var väldigt frustrerad över att han tagit ihjäl henne.
Hon hade länge tittat ut sitt offer för ett bra tag sedan så dök han bara så där upp från inget när hon tyckte att det var dax att suga ut hennes blod och föra henne vidare till vampyr släktet.
Hon tog tag i hans hals precis där huvudpulsådern gick upp bakom örat , när hon fick tag i halsen så började blodet spruta vilt upp luften så månen såg röd ut.
När han låg där och led långsamt stirrade hon hämndsinnt på honom.
När hon vände sig om såg hon bara en söndersliten kvinno kropp framför henne. Hon böjde sig fram och försökte att se huvudet på henne men det var som bort blåst.
När hon stod där knä böjd framför liket kände hon en rivande känsla från huvudet till halsen plötsligt var det som vinden tog fatt i kappan så den vek sig över hennes huvud sen kommer hon inte i håg mer förrän hon vaknade upp i en hård brits av hård ek.
Källaren var mörk och kall så hon kände sig inte alls illa tillags fast hon visste att hon hade blivit bort rövad.
Där stod han och skådade hennes kropp som han hade bestämt för länge sedan skulle att besitta hennes kropp för att få fram fler vampyrer till den perfekta ultimata sporten som kunde fortplanta sig  med sina egna, det hade han redan räknat ut.
Men där hade han tagit fel hon hade plötsligt fått känslor för den där kvinnan som varulven slet i sönder och samman, den kvinnan var ju en vanlig människa där fanns det alltid en oskriven lag bland vampyrer att beblanda dig aldrig med vanliga människor.
Han strök sig fram och tillbaka längst brittsen hon låg på han tänkte verkligen inte låta denna chans bara flyga förbi sådär en gång till.
När han sträckte sig över henne för att suga ut hennes heliga blod som han behövde för att befrukta henne.
Han skar ett jack i höger armveck med sina syl vassa tänder så det perfekt  började rinna ned för hans arm.
Det är meningen att blodet ska blandas så de båda blod sorterna ska muteras till en speciell vampyr den ultimata vampyren.
När hon kände blodet försvinna från hennes kropp drogs hon av en iskall  känsla.
Då ryckte hon till med höger armen som slet loss skinn spännet från armleden.
När hon fick tag i hans hals som sprack av kraften från hennes sylvassa naglar där låg hon under hans tunga kropp och kände att livet nu var helt slut för dom båda.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0